sábado, 5 de abril de 2014

borsa de professors per dur a terme, temporalment, els cursos i les proves lliures inclosos en el Pla de Reciclatge i Formació Lingüística i Cultural.

Resolució
Autoritzar i ordenar que es publiquin en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, com a annex d’aquesta Resolució, les bases, aprovades pel Consell de Direcció de l’IEB, que han de regir la convocatòria d’un concurs per formar part d’una borsa de professors per dur a terme, temporalment, els cursos i les proves lliures inclosos en el Pla de Reciclatge i Formació Lingüística i Cultural.
ANNEX 1
Bases de la convocatòria que han de regir el concurs per formar part d’una borsa de professors per dur a terme, temporalment, els cursos i les proves lliures inclosos en el Pla de Reciclatge i Formació Lingüística i Cultural
Primera. Objecte de la convocatòria. L’objecte d’aquesta convocatòria és crear, mitjançant un concurs de mèrits, una borsa de professors per dur a terme, temporalment, els cursos i les proves lliures inclosos en el Pla de Reciclatge i Formació Lingüística i Cultural.
Aquesta convocatòria es publicarà en els diaris de més difusió de l’àmbit territorial de la destinació dels llocs de treball objecte de la convocatòria, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l’IEB (http://ieb.caib.es).
Segona. Tipologia de la borsa. La borsa es dividirà en els apartats següents:
a) Borsa per impartir les assignatures:
Literatura
Didàctica de la llengua catalana 
Llengua i cultura popular
b) Borsa per impartir les assignatures: 
Geografia 
Història i art
c) Borsa per impartir els seminaris: Humanitats Tractament de llengües en el currículum
d) Borsa per impartir el seminari: Tecnicocientífic
e) Borsa per impartir el seminari: Juridicoadministratiu
Tercera. Forma de selecció . La selecció dels aspirants s’ha de fer mitjançant el procediment de concurs de mèrits, d’acord amb els criteris que figuren en l’annex 2.
Els aspirants poden sol·licitar formar part dels diferents apartats de la borsa, segons la titulació exigida.
Els aspirants formaran part de la borsa de professors per ordre de puntuació.
Cada aspirant podrà dur a terme únicament un curs o una prova lliure per convocatòria. Sols en el cas de necessitats específiques de l’IEB, es podrà assignar més d’un curs o una prova lliure a cada professor.
Quan dues persones obtenen la mateixa puntuació, l’empat es desfà donant preferència als aspirants que obtenen més punts en l’apartat d’experiència en el Pla de Reciclatge.
Els aspirants poden sol·licitar formar part de diferents apartats de la borsa, sempre d’acord amb els requisits.
Quarta. Requisits i condicions dels aspirants. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades hauran de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
Tenir 18 anys complerts.
Tenir la nacionalitat espanyola o la d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o la d’algun dels països que hagin subscrit un tractat internacional en els termes que estableix l’article 57.1 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, o reunir alguna de les condicions establertes en el punt 2 de article 57 esmentat, com també ser estranger amb residència legal a Espanya, tal com disposa el punt 4 del mateix article.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial o per exercir funcions similars a les que desenvolupa l’IEB. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu
Estat, en els mateixos termes, accedir a l’ocupació pública.
Tenir la capacitat funcional per acomplir les tasques.
Acreditar que es posseeix la titulació exigida.
Manifestar, mitjançant el document adjunt (annex 3) que no s’incorre en cap dels supòsits d’incompatibilitat prevists en la normativa vigent, en especial en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, i la Llei 2/1996, de 19 de novembre d’incompatibilitats dels membres del Govern i dels alts càrrecs de la CAIB.
Cinquena. Titulació exigida. La titulació exigida per participar en aquesta convocatòria és la següent:
a) Borsa per impartir les assignatures de Literatura, Didàctica de la llengua catalana i Llengua i cultura popular:
Llicenciatura de filologia catalana o grau de llengua i literatura catalanes
b) Borsa per impartir les assignatures de Geografia i Història i art:
Llicenciatura de geografia i història o grau de geografia, història o història de l’art
c) Borsa per impartir el seminari d’Humanitats i el de Tractament de llengües en el currículum:
Llicenciatura de filologia catalana o grau de llengua i literatura catalanes
Llicenciatura de filologia hispànica o anglesa o grau de llengua i literatura espanyoles o estudis anglesos
d) Borsa per impartir el seminari tecnicocientífic:
Llicenciatura o grau de biologia, matemàtiques, física o química
Llicenciatura de filologia catalana o grau de llengua i literatura catalanes
e) Borsa per impartir el seminari juridicoadministratiu:
Llicenciatura de filologia catalana o grau de llengua i literatura catalanes
Certificat de llenguatge administratiu (nivell LA o equivalent)
S’han de tenir en compte el punt següent:
Els aspirants que no siguin llicenciats en filologia catalana o que no tenguin el grau en llengua i literatura catalanes, han d’acreditar el certificat de coneixements de llengua catalana corresponent al nivell C1 o equivalent.
Sisena. Sol·licituds i documentació. 1. L’imprès de sol·licitud per formar part de la convocatòria consta com a annex 4 d’aquesta convocatòria. Aquest imprès també es pot recollir a les oficines de l’IEB (c. d’Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 3, o bé c/ Protectora, 10, local 11 de Palma), al CAL Avingudes (Av. de Gabriel Alomar i Villalonga, 33, baixos, Palma), al CAL UIB (Aulari prefabricat. Ctra. de Valldemossa, km. 7,5, Palma), al CAL Inca (Claustre de Sant Domingo. Av. de les Germanies, s/n, Inca), al CAL Francesc de Borja Moll (c. de l’hospital de Santa Magdalena, 1, 2n, Ciutadella) i al CAL Eivissa (c. de Joan Xico, s/n, edifici de l’Extensió Universitària de la UIB, Eivissa). També es pot descarregar d’Internet (http://ieb.caib.es).
2. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud degudament emplenada i signada, la documentació següent:
a) Currículum.
b) Fotocòpia del document d’identitat en vigor o del resguard de la sol·licitud de renovació, del permís de conduir amb fotografia, del passaport o del NIE.
c) Declaració jurada o promesa i signada que no s’incorre en cap dels supòsits d’incompatibilitat prevists en la normativa vigent (annex 3).
d) Declaració jurada o promesa i signada de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial o per exercir funcions similars a les que desenvolupa l’IEB (annex 5).
En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l’ocupació pública (annex 6).
e) Fotocòpia compulsada, o bé original i còpia per compulsar, de la titulació exigida. En cas de no disposar encara del títol, es pot presentar una còpia compulsada del resguard de sol·licitud i del rebut acreditatiu del pagament de les taxes d’expedició. Si la titulació ha estat obtinguda a l’estranger, cal adjuntar l’homologació corresponent o bé la credencial de reconeixement de la titulació.
f) Fotocòpia compulsada o original i còpia per compulsar de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats.
3. Les persones que ja hagin presentat la documentació acreditativa del seu currículum en qualsevol convocatòria anterior de l’IEB només han de presentar la sol·licitud, en la qual han de fer constar aquesta circumstància, i una fotocòpia del document d’identitat, tret que vulguin aportar nova documentació perquè sigui valorada com a mèrit.
4. La sol·licitud i la documentació s’han de presentar a qualsevol dels registres de l’IEB (c/ d’Alfons el Magnànim, 29 1r pis, porta 3, o bé c/ de la Protectora, 10, local 11, de Palma) o en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 
5. En cas que la sol·licitud i la documentació es presentin en un registre que no sigui de l’IEB, per tenir constància que s’ha presentat, el mateix dia s’ha d’enviar una còpia del full de sol·licitud ja registrat al fax 971 784 680.
Setena Procediment i calendari per formar part de la borsa. 1. Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar en el termini màxim de deu dies hàbils, a comptar de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 6 al 19 d'abril de 2014, a.i.} ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia